Wie zijn wij

Marcella Raaijmakers

Debby Raaijmakers


Marcella Raaijmakers Psycholoog Tilburg

Mijn naam is Marcella Raaijmakers. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam als psycholoog NIP waarvan nu 14 jaar in mijn eigen praktijk. Ieder jaar volg ik verschillende opleidingen en cursussen omdat je nooit uitgeleerd bent. Dit zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen en dat ik voor een deel vergoed wordt door zorgverzekeraars…. Lees verder

Mijn naam is Debby Raaijmakers. Ik ben aan Kracht verbonden als Masseur. Masseren is mijn grote passie. Ik vind het fascinerend om te zien wat een goede massage in een mens los kan maken. Persoonlijk ben ik nooit uitgeleerd. Dus blijf ik mijzelf op dat gebied ontwikkelen om zo steeds weer een bijzondere massage te mogen geven of dit nu ontspanning moet geven of pijnverlichting. .... Lees verder


Bonnie Geus

Mijn naam is Bonnie Geus en ik ben als ervaringswerker met mijn organisatie het belevenishuis aangesloten bij Kr8. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer mensen de juiste ondersteuning bieden…. Lees verder